Disponibilitate:
In Stock
Titlu:
Povestiri de la Senior Help
Autor(i):
Simona Mihuțiu

Descriere

POVESTIRI DE LA SENIOR HELP
SIMONA MIHUȚIU
Preț: 31 lei

Cartea se poate comanda online de la:
www.libris.ro
www.carturesti.net 
www.librarie.net
www.emag.ro  
 • Editura TOTAL PUBLISHING
 • ISBN 978-606-9643-35-8
 • Anul apariției: 2023
  Format: 130x200x11 mm
  Număr pagini: 152
  Tip copertă: broșată (paperback)

 • Ne naștem singuri, murim singuri. Măcar între cele două mari întâmplări ale ființei să profităm a fi împreună, cât mai .mulți, cât mai aproape. Îmbătrânim abia în momentul în care începem să ne simțim singuri.

  Povestirile de la Senior Help nu sunt reale, dar ne putem regăsi în oricare dintre ele, pentru că și noi, aidoma personajelor, călătorim - lumini și umbre – prin anotimpurile vieții și dincolo de ele.

  Drumul pe care îl parcurgem nu este liniar. Nu este nici descendent și nici ascendent, el este o circumferință care are un singur țel, acela de a închide un cerc, pe cel al vieții. Știm unde începe! Acolo circumferința este străjuită de multe semne de întrebare. Când, parcurgând drumul, ba mai sprinten, ba mai anevoie, semnele de întrebare se răresc, fiind înlocuite de cele de mirare – știm că în curând va urma clipa în care ne vom închina în fața miracolului vieții. Întotdeauna prea curând.

  Fiecare om își are povestea sa, un univers în sine, sortit. Fiecare om își trasează, rotund, un destin. Fiecare om va închide un cerc, sperând ca acesta să devină roată.

  Simona Mihuțiu