Publică rapid varianta electronică a cărţilor tale!

Oferim acest serviciu pentru autorii care vor să-şi publice cărţile şi într-o variantă electronică (e-book). Având deja o carte tipărită, prin publicarea unui e-book, ei doresc să-și extindă oferta şi către altă categorie de public. Alţi autori optează din start pentru ediția electronică, eliminând complet costurile de tipar. Și într-un caz și în celălalt, se obţine un produs care va fi oferit spre vânzare la un preţ cu 20-25% mai mic decât cartea tipărită.

Având în vedere că un e-book este mult mai ușor de piratat față de o carte convențională, există încă o puternică inhibiţie a autorilor să facă un astfel de pas. În acest moment, soluţia pentru protecţia împotriva pirateriei sau a unei distribuții neautorizate se numeşte DRM (Digital Rights Management). Prin această tehnologie este restricţionată copierea şi distribuţia neautorizată a cărţilor electronice.

MOD DE LUCRU:

  • Redactarea unui e-book parcurge, în mare, aceleaşi etape ca o carte clasică:
  • - editura alocă ISBN, care este diferit de cel al cărţii tipărite;
  • - textul trebuie să fie cules, redactat, corectat;
  • - se acordă aceeaşi atenţie şi importanţă copertei; 
  • - există însă diferenţe în ceea ce priveşte paginarea, care este mai simplă decât la varianta tipărită;
  • - „adevăratele” cărţi electronice permit ajustarea mărimii corpului de literă, a distanței dintre rânduri şi a culorii fundalului de pagină. Prin aceste modificări, putem spune că textul se „repaginează”. De aici apar şi limitările tehnice. Nu există colontitlu, coloncifru sau note de subsol, iar inserarea de figuri, tabele, ilustrații se poate face cu moderație și la o dimensiune cât mai redusă;
  • - este de dorit să optați pentru o versiune electronică doar în cazul unor cărți de beletristică, biografii etc.;
  • - dacă cartea dvs este una tehnică, cu paginile pline de ilustraţii, grafice, figuri sau tabele, atunci singura soluţie este clasicul pdf, care păstrează formatarea complexă de care aveţi nevoie. Cei care cumpără astfel de cărţi electronice în format pdf au nevoie de dispozitive (tablete) cu ecrane mari sau le pot accesa direct de pe laptop/calculator;
  • - formate e-book: EPUB, MOBI pentru Kindle (Amazon) şi PDF.

PREŢ:

Pentru că sunt foarte multe lucruri de luat în calcul, vă rugăm să ne contactaţi pentru a obţine un preţ personalizat pentru cartea dvs. electronică.

Cereţi o ofertă de preţ personalizată pentru cartea dvs. electronică (click aici)!