Disponibilitate:
In Stock
Titlu:
Când întâmplările te găsesc. Pagini de umor
Autor(i):
Simona Mihuțiu

Descriere

CÂND ÎNTÂMPLĂRILE TE GĂSESC - PAGINI DE UMOR
SIMONA MIHUȚIU
Preț: 29 lei

Cartea se poate comanda online de la:
www.libris.ro
www.carturesti.net 
www.librarie.net
www.emag.ro  
 • Editura TOTAL PUBLISHING
 • ISBN 978-606-9643-36-5
 • Anul apariției: 2023
  Format: 130x200x9 mm
  Număr pagini: 124
  Tip copertă: broșată (paperback)

 • Amintiri despre... mine


  În bagajul cu amintiri îndesăm adesea acele lucruri nostime sau stupide care ni se întâmplă, parcă pentru a le folosi mai târziu când avem nevoie să ne aducem un zâmbet pe buze și să uităm de lucrurile serioase și profunde din viața noastră. Nu este o formă de amăgire, ci un apel la echilibru. O viață fără umor ar fi tristă sau, în cel mai bun caz, ternă. Iată de ce păstrăm ca pe o comoară clipele cu haz care ne-au înseninat anii.


  În ceea ce mă privește, este foarte posibil ca felul meu de a fi, neatent din lipsa concentrării, să mă fi predispus la o sumedenie de gafe, dar nu este mai puțin adevărat că, dintr-o dorință de cochetărie excesivă, am evitat să port ochelarii, atât de necesari în public, acest fapt fiind responsabil de foarte multe situații amuzante în care am fost personaj principal. Chiar și astăzi am o problemă cu ramele de ochelari: îmi plac toate cele pe care le încerc în magazinul de optică, dar după aceea nu-mi mai place nicio ramă.


  Cartea de față s-a născut la îndemnul prietenilor și al colegilor, unii dintre ei devenind, astfel, eroii acestor povestiri, în care toate întâmplările descrise sunt reale, nebeneficiind de tușa ficțiunii.


  Așadar, această carte este o mărturie vie a experiențelor trăite și a relațiilor umane autentice, care sperăm să vă inspire și să vă aducă zâmbetul pe buze!


  Simona Mihuțiu