Disponibilitate:
Pre-Order
Titlu:
Fii magicianul vieţii tale!
Autor(i):
Dan Irimia

Descriere

Fii magicianul vieţii tale!
DAN IRIMIA


 • Editura TOTAL PUBLISHING
 • ISBN 978-606-8003-95-5
 • Anul apariției: 2018
  Format: 145x205 mm
  Număr pagini: 212
  Tip copertă: broșată (paperback)
 • DAN IRIMIA - Fii magicianul vieţii tale!
  O metodă inedită pentru a-ţi construi brandul personal
  72 de poveşti care inspiră dezvoltarea în afaceri şi în viaţa personală

 • -----------

  „Fii magicianul vieții tale!” este o carte dedicată celor care doresc să descopere povești inspiraționale deosebite și să învețe să folosească eficient poveștile în relația cu membrii echipei pe care o conduc, cu elevii, cursanții sau în interacțiunea cu prietenii și familia.

  Acestă carte este dedicată și celor care vor să învețe din experiența altora și care, la rândul lor, vor să transmită celorlalți propriile povești însoțite de învățămintele personale.

  Cartea aceasta este dedicată inimii tale.

  ------------

  Ideea scrierii acestei cărți a apărut acum câțiva ani, în timp ce pregăteam un curs. De obicei folosesc multe povești în cursurile pe care le livrez și am constatat că de fiecare dată acestea captau rapid atenția, deschideau atmosfera, creau legături rapide, oamenii spuneau și ei povești și învățau mai ușor. Și, așa cum spuneam, pregătind un curs, m-am gândit la câteva povești relevante pentru subiectele cu care doream să le conectez așa cum făceam de fiecare dată.

  De această dată însă era vorba despre un curs de comunicare și persuasiune care includea și un modul de povești persuasive (convingătoare). Conceptul presupunea să spunem și ce am învățat din acea poveste și ce ar putea alții învăța din asta. Așa încât, m-am hotărât să aștern pe hârtie câteva idei despre ce am învățat eu din respectivele povești.

  Am observat astfel două lucruri extraordinare și anume că ceea ce înțelegeam din acele povești erau idei personale în care credeam în forul meu interior, dar unele nu erau suficient de prezente și în faptele mele, iar povestea venea, cumva, să-mi valideze convingerile și mă făcea mai conștient de EU-ul meu și mai dornic să acționez în sensul convingerilor personale.

  În unele situații, descopeream semnificații noi și valoroase la care nu mă gândisem până atunci. În plus, am observat că unii dintre cei cărora le spuneam poveștile descopereau, la rândul lor, și alte semnificații în acord cu propriile convingeri, trăgeau alte învățăminte care îmi îmbogățeau și mie orizontul semnificațiilor.

  A spune o poveste potrivită și a-i descoperi apoi semnificațiile este una dintre cele mai profunde, simple și eficiente metode de cunoaștere și autocunoaștere, de comunicare, de influențare și de dezvoltare a oamenilor.
  Poate nu-ți imaginezi ce multe descoperi despre tine și cât de valoros este exercițiul de a scrie ce ai învățat dintr-o poveste.

  Această carte îți oferă prilejul să faci acest lucru.

  DAN IRIMIA


  https://www.facebook.com/irimia.dany

  https://www.danirimia.ro/carte/

  https://www.danirimia.ro


Share