Disponibilitate:
Tiraj epuizat
Titlu:
Întrebări esenţiale pentru o viaţă mai bună
Autor(i):
Christa Lassel

Descriere

Întrebări esenţiale pentru o viaţă mai bună - Ghidul tău de auto-coaching
CHRISTA LASSEL


 • Editura TOTAL PUBLISHING
 • ISBN 978-606-8003-94-8
 • Anul apariției: 2018
  Format: 148x210 mm
  Număr pagini: 80
  Tip copertă: broșată (paperback)

 • De ce un ghid de auto-coaching?


  Pe scurt, pentru că doar prin autoobservare și introspecție putem schimba în viața noastră lucrurile care ne împiedică să ajungem unde ne dorim.

  Mulți dintre noi își doresc să evolueze spre o anumită imagine, dar se luptă în permanență cu acest lucru fără a realiza progresele dorite.

  Dar, pentru că toate visurile pot deveni realitate, chiar și ale tale, îți ofer acest ghid de auto-coaching care să te ghideze către visul tău.

  Golul dintre realitatea ta de astăzi și visul tău se umple de către TINE, prin ACȚIUNILE TALE și prin atitudinea ta mentală.

  Tot ce am scris în aceste pagini a fost trăit și experimentat de mine în ultimii doi ani. Asta nu înseamnă că vei fi 100% de acord cu ceea ce citești aici și nici că aș pretinde că vei găsi în acest ghid adevărul „absolut”.

  Sper doar să îți fie de folos și ție. Iar tu, la rândul tău, poate vei ajuta pe altcineva, oferindu-l cadou.

  Ariile vieții pe care le atinge sunt: familie/prieteni, carieră/business, finanțe, sănătate, relații personale, dezvoltare personală/spirituală, timp liber, mediul înconjurător, gânduri, emoții.

  Pentru fiecare dintre acestea vei găsi în ghid câte 3 întrebări care îți vor aduce claritate și te vor ajuta să-ți descoperi resursele interioare uitate. 

  Fișele de lucru și planul de acțiune îți vor fi de folos pentru a pune totul în practică, în viața de zi cu zi. Ia-o ca pe un exercițiu distractiv și creativ. 

  Vei constata, poate, că multe dintre întrebările din ghid sunt interschimbabile, așadar, poți aplica întrebări dintr-o arie și pentru altă arie a vieții tale. 

  De asemenea, nu este necesar să parcurgi ghidul de la „cap la coadă”. Poți alege să începi cu orice secțiune, oricând și să le citești aleatoriu.

  Îți rămâne doar să exersezi și să te apropii de tine, pas cu pas!


  CHRISTA LASSEL 


  https://blogdecoaching.wordpress.com/


  ------------------------