Disponibilitate:
Tiraj epuizat
Titlu:
Tot mai citești, maică!?
Autor(i):
Coordonatori: Florina-Irina Dima, Adrian Săvoiu

Descriere

TOT MAI CITEȘTI, MAICĂ!?
60 DE IMPRESII DE LECTURĂ 
ale elevilor de la
Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” București
Coordonatori: Florina-Irina Dima, Adrian Săvoiu
 • Editura TOTAL PUBLISHING
 • ISBN 978-606-9024-23-2
 • Anul apariției: 2019
  Format: 148x210 mm
  Număr pagini: 180
  Tip copertă: broșată (paperback)

 • Elevii Liceului Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din București, coautorii prezentei cărți, ne oferă impresii ale lecturilor literare și nonliterare care îi pasionează și pe care s-au gândit să le transmită colegilor, prietenilor și adulților care își imaginează că tinerii de astăzi nu mai citesc precum cei de odinioară. 

  Astfel, volumul scoate la lumină recenzii ale unor interesante biografii, memorii, jurnale de călătorie, romane de dragoste, romane polițiste, romane science–fiction, distopice, grafice sau de tip fantasy. 

  Pentru noi, profesorii de limba și literatura română, coordonatori ai acestui volum, a fost o reală încântare să citim impresii de lectură referitoare la personalități precum Michael Jackson, Li Cunxin sau Alexander McQueen, dar și despre cărți științifice iubite de elevii pasionați de matematică ori romane grafice precum Maus. 

  Varietatea lecturilor alese de liceeni este uimitoare și ne demonstrează încă o dată nu numai că ei citesc, ci și că noi, formatorii lor, uneori nu bănuim ce preferințe inedite pot avea adolescenții din fața noastră.


  Prof. Florina-Irina Dima și prof. Adrian Săvoiu
  www.laicuza.ro
  facebook: Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” București