Disponibilitate:
Tiraj epuizat
Titlu:
Pana Albastra
Autor(i):
Claudia Nechifor

Descriere

PANA ALBASTRĂ
Claudia Nechifor
Viața noastră este un curs de miracole - unele minore, altele cu un impact major asupra destinului nostru.

Pentru mine, pana albastră, care mi-a rămas în palmă după întâlnirea cu ghidul meu spiritual, Arhanghelul Mihail, a fost catalizatorul devenirii mele.

Vă îndemn să priviți și cu sufletul tot ceea ce vă înconjoară precum și oamenii pe care îi întâlniți. 

Păstrați-vă mintea curioasă și inima curată, iar Miracolele nu vor întârzia să apară.

La sfârșit de drum și de viață, tot ceea ce rămâne după noi este Iubirea pe care am dăruit-o și pe care, la rândul nostru, am primit-o.Dragă cititorule, te invit în călătoria sufletului meu. Ca orice călătorie, are un hotar de început, un scop, dar nu are un sfârșit, în sensul clasic și binecunoscut, ci un nou început.

Este o călătorie magică într-un ținut al oglinzilor - fiecare oglindă reflectă o altă fațetă a sufletului, întregește ansamblul, conferindu-i profunzime și complexitate. 

Există suișuri, dar și coborâșuri, de fapt toate sunt lecții de viață, care, o dată învățate, mi-au permis continuarea călătoriei. Te invit să le descoperi, călătorind odată cu mine. Poate, cel puțin unele dintre ele îți vor fi de real folos, pe drumul devenirii tale. Sau vei învăța din greșelile altora, nemaifiindu-ți necesare, drept lecții, propriile greșeli.

Îți mulțumesc pentru că îmi ești alături în acest periplu spiritual și sper ca această acompaniere să-ți fie de folos și ție în căutările tale și să-ți dea încredere că suntem mai mult decât corpul fizic. 

Îți doresc să găsești lumina din tine, strălucirea diamantului, ascunsă sub straturile de humă, de inutile vopseluri și de false poleiri. Abia atunci îți vei fi ție însuți/însăți de ajuns, trăind cu inima deschisă, netemătoare și atotîncăpătoare. Vei cunoaște adevărata Iubire de Sine și de semenii tăi.

Lumina din mine salută lumina din tine!

Namaste!

Elisabeta Nechifor