CĂRȚI ȘI REVISTE TIPĂRITE ÎN TIRAJE MICI

CĂRȚI ȘI REVISTE TIPĂRITE ÎN TIRAJE MICI

Cărți și reviste în tiraje mici

Ai un buget limitat pentru noua carte? Ai nevoie de o retipărire în tiraj redus?
50, 100 sau 150 exemplare pot fi o soluție pentru tine?

Oferim servicii de editare și tipărire cărți în tiraje mici pe tipar digital. Avem propriul atelier tipografic și putem livra rapid în 3-4 zile tirajul dorit, dacă materialul este deja pregătit pentru tipar.

Dacă este nevoie, ne ocupăm de redactarea și pregătirea pentru tipar a fișierelor primite, oferind sprijin profesional pentru ca manuscrisul tău să devină o carte profesionistă.

Dacă ai nevoie de sfaturi în redactarea/pregătirea manuscrisului, te rugăm să folosești tiparele de carte și informațiile pe care le-am pus la dispoziția autorilor la RESURE PENTRU AUTORI.

De reținut:
- Cărțile se pot tipări în orice format doriți. Formatele A5 și A4 sunt mai economice decât B5, atunci când tirajele sunt mici.
- La interior putem tipări: alb-negru, alb-negru cu pagini de policromie inserate aleator sau full color.
- Profitați de faptul că putem finisa în legătoria noastră, același titlu de carte, atât în formă broșată dar și legată (copertată). Ex.: poți comanda 100 ex. de carte broșată și alte 50 ex. legate. Eleganța finisării le face adecvate pentru protocol sau pentru a le oferi cadou unor persoane speciale. Vino să vezi cum arată astfel de cărți tipărite de noi până acum.


Revistele, publicațiile științiice sau materialele pentru conferințe și simpozioane se tipăresc, în ultimii ani, în tiraje destul de mici: 50-200 ex. Cunoaștem bine lumea aceasta. De cele mai multe ori, la reviste, pe lângă calitatea tiparului, contează foarte mult respectarea termenului de apariție. Vă puteți baza pe noi!

TOTUL ESTE POSIBIL... LA TIMP!