17 ani de experienta

Editura TOTAL PUBLISHING a fost înregistrată la Biblioteca Naţională în anul 1999. 
Are în prezent o istorie de 17 de ani în editarea şi tipărirea de carte şi reviste.


Am participat până acum la finalizarea a peste 1000 de proiecte editoriale, unele cuprinse în planul editorial propriu, dar cele mai multe au fost făcute în colaborare sau pentru diferite edituri, firme, asociații sau organizații profesionale.


Sunt 17 ani în care am acumulat o bogată experiență în redactarea de manuale și cursuri universitare, cărți tehnice, tratate, dicționare, precum și cărți din aproape toate domeniile de activitate: Proză SF; Monografii; Agricultură; Avicultură; Istorie; Memorialistică; Turism; Geografie; Biologie; Medicină umană și veterinară, Artă, Cultură și Civilizație; Biografii etc.Asigurăm la cel mai bun nivel toate activitățile specifice muncii de EDITURĂ.

a) Dincolo de editarea de carte, edităm sau colaborăm la editarea unor publicații științifice, a unor reviste specializate sau broșuri. 

c) Machetarea copertelor ne-a adus mari satisfacții, fiind unul dintre domeniile unde avem foarte multe colaborări. Fie că este vorba de carte broșată sau de carte legată, de manual universitar sau de album de artă, de tiraje mici sau foarte mari, facerea unei coperte este pentru noi un ritual.


c) Tipărim doar la calitate maximă... O parte din activitatea tipografică se desfășoară în atelierul tipografic propriu. Lucrările în tiraje mari sunt realizate de către tipografiile partenere.


Te așteptăm la noi în Casa Presei... 
Vom fi primii cititori ai cărților tale!